Miss Simple
D'Owner


♥ Hello , I'm Syeera . This is my simple blog . please , do follow me sayanggg :) i'll follow you back !

Diary About Links

D'Stalker


Put your Cbox code here . Width 230 only .

D'Credits


Template by : Atirah Hayati
Image by : WeHeartit|Cute Secrets
Best view : Google Chrome



IT'S OVER !!!

12/02/2012

tarikh nie adalah tarikh terakhir hubungan aku dnan si dia .
okayyy !
nie bukan keputusan aku , tapi , dia yg buad sendiri .
dan keputusannye sudah muktamad !
aku terima dnan hati yg ikhlas .
aku taknak nanges-2 daa sebab laki .
ehhh , for what aku bazirkan airmata untuk laki ?
memang BODOH laaa kan kalau aku buad cm tuh .
so , lepas nie aku dnan dia takkan berhubungg daa .
aku tak pernah kenal sape dia .

sorry to sayy laa kan .
aku buad cm nie , sebab kau yg mulakan dulu !
kau tao takk , aku tunggu kau macam tunggul kayu !
kau tak penah nak paham perasaan aku !
aku bazirkan kredit aku untuk text dnan kau .
tapi , satu text aku pon kau tak reply !
ehh , kalau aku buad cm tuh kat kau . ape kau rasa ?

sudah laaa , lepas nie aku buad hal aku , kau buad hal kau .
kau nak cari pompuan cm ne pon , aku da tak kesah .
sekarang nie , aku malas nak pikir pasal kapel-2 lagi .
taun nie , aku SPM ! so , aku nak fokus pada study .
and last word i want to say to you .
goodbye NORHAKIMI B. RAHIM !





5 message from u